Wat zijn de voordelen van shortlease?

Ben je op zoek naar shortlease voor een particulier? Dit kan in bepaalde situaties erg handig zijn, bijvoorbeeld als je tijdelijk een grotere auto nodig hebt of wanneer je een lange vakantie hebt gepland. Een shortlease kan een aantal voordelen met zich meebrengen waar je misschien nog niet van op de hoogte was. Welke voordelen dit allemaal zijn lees je in dit artikel. 

Goedkoper

Vaak wordt gezegd dat een shortlease auto veel duurder is dan een gewone leaseauto. Dit is een misverstand. Bij shortlease auto’s heb je regelmatig keuze uit acties. Zo kun je met bijvoorbeeld een opel shortlease of een toyota shortlease veel goedkoper uit zijn dan met een operational lease. Daarnaast heb je bij een shortlease een flexibel contract die meerdere malen per maand opzegbaar is. Zo loop je minder financieel risico dan bij andere leasecontracten. 

Nieuwste auto’s

Ben je een echte autoliefhebber en zou je het liefst altijd in de nieuwste modellen willen rondrijden? Dan is shortlease zeker aantrekkelijk voor jou. Met shortlease heb je een kortlopend contract. Als er bijvoorbeeld weer een nieuwe auto op de markt komt, kun je dus eenvoudig je contract beëindigen en een nieuwe shortlease bij de nieuwe auto afsluiten. 

Uitproberen van auto’s

Heb je een mooie auto gezien, maar twijfel je nog of de auto wel geschikt voor jou is? Dan zou je altijd nog de auto kunnen uitproberen door middel van shortlease. Zo kun je in korte tijd ervaren hoe de auto rijdt en of de auto bevalt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.