Dolly Elektrische bakfiets

Vier redenen om een bakfiets te nemen

Twijfel je nog om een bakfiets te nemen? Dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven om je over te halen. Aan een bakfiets zitten namelijk enorm veel voordelen. Vooral een elektrische bakfiets, zoals de Dolly Elektrische bakfiets is met name geschikt voor uitjes. Hier zijn vier redenen om een bakfiets aan te schaffen. 

Veilig

In een bakfiets zitten de kinderen recht voor je. Je hebt dus altijd oog op iedereen. Dit scheelt een hoop stress. Wanneer kinderen namelijk zelf fietsen, kan dit eng of gevaarlijk zijn, met name wanneer er veel auto’s in de buurt zijn.

Dolly Elektrische bakfiets

 Gezond

Bewegen is gezond: dat weet iedereen. Wanneer je de fiets neemt, in plaats van de auto, zorgt de weer voor wat extra beweging. Aangeraden wordt om minimaal een halfuur per dag te bewegen. Dit heb je met een bakfiets vol kinderen zo voor elkaar. Van bewegen krijg je daarnaast ook nog eens energie en een positief gevoel.

Vrienden mee

Dit is vooral voor de kinderen extra leuk, want jou kost het misschien wat meer moeite tijdens het fietsen, maar er kunnen extra kinderen mee. Dit is handig wanneer je zelf veel kinderen hebt, maar ook vrienden of vriendinnen van je kind kunnen snel en makkelijk mee. Ruimte zat!

 

Vervanging van gezinsauto

Een praktische gezinsauto om uitstapjes mee te maken is niet meer nodig, want in een bakfiets passen genoeg kinderen en spullen. Je kunt hier namelijk grotere afstanden mee afleggen omdat het minder moeite kost om deze vooruit te bewegen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *