Vervoer, pak jij de fiets, auto of het openbaar vervoer?

Moet je – net als ik – dagelijks naar het werk? Dan zit je waarschijnlijk dagelijks in de auto, het openbaar vervoer of heb je de luxe om om de fiets te kunnen (omdat je werk dichtbij is). In deze blog gaan we in op een aantal mogelijkheden op het gebied van vervoer. 

De auto 

De auto is natuurlijk erg fijn omdat je met de auto op de meest comfortabele manier van a naar b kunt komen. Natuurlijk is het hierbij belangrijk dat je niet bang bent om auto te rijden. In de auto heb je echt je eigen ruimte. Je hoeft deze met niemand te delen. Met de auto kom je door weer en wind droog aan op de plek van bestemming. Een auto is relatief duur in aanschaf. Daarnaast ben je maandelijks geld kwijt aan de verzekering van de auto, brandstof en aan de wegenbelasting. 

De fiets

Werk jij in de buurt? Dan is het fijn om op de fiets te kunnen gaan. Het kost je geen brandstof en je blijft er nog fit bij ook! Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische fietsen deelnemen aan het verkeer. Met een elektrische fiets leg je makkelijk een afstand van 25 tot 30 kilometer af. Wist je dat het mogelijk is je elektrische fiets harder te laten gaan? Je elektrische fiets opvoeren is iets dat je zelf kunt doen! Meer weten hierover? Neem eens een kijkje bij fietsenwinkel Emmen.

Het openbaar vervoer

Vind je het fijn om iets te kunnen doen terwijl je aan het reizen bent? En ga je graag voor een milieuvriendelijke optie? Dan is het openbaar vervoer een goede optie. Doordat je zelf niet hoeft te rijden, blijft er tijd over. Tijd om even te werken bijvoorbeeld. 

Voor welk vervoersmiddel ga jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.