Vervoer in de grote stad

Amsterdam is een fantastische stad. De stad waar alle culturen uit het hele land bij elkaar wonen, toeristen de hele dag door de stad slenteren en waar je een gele rakker kan bestellen op iedere hoek. De afgelopen jaren is Amsterdam uitgegroeid tot de meest drukke stad van Nederland. Woon jij in Amsterdam of wil jij een dagje Amsterdam bezoeken? Houd dan rekening met het vervoer? Waarom? Wij leggen het je uit!

Scooter

Als jij in Amsterdam woont is het woordje vervoer waarschijnlijk iets wat je witheet maakt. Amsterdam is te druk aan het worden en je kunt er, nagenoeg nergens, je auto kwijt. Dit maakt het vervoer op een tweewieler natuurlijk zeer interessant. Zo kan je op een peugeot scooter makkelijk de hele stad verkennen en ben je binnen aanzienlijke tijd van punt A naar B. Wil jij een scooter kopen? Kijk dan eens op de website van Robert de Vries tweewielers.

Fiets

Nederland, en dus ook Amsterdam, staat bekend vanwege haar fietsen. Nederland is een echt fietsland. Ook in Amsterdam merk je dat toeristen en inwoners de fiets steeds vaker vinden en het straatbeeld veranderd steeds meer. 

Metro / tram

Amsterdam is een grote stad. Wil jij wat grotere afstanden afleggen, dan is de tram of metro zeer aan te raden. Bijna alle bekende pleinen en bezienswaardigheden zijn in de buurt van een station, dus je hoeft nooit ver te lopen. 

Auto

Ja, wat kunnen we hierover zeggen? De enige goede tip is: Laat de auto staan of parkeer buiten Amsterdam. Wil jij parkeren in Amsterdam, dan begint de teller al heel snel op te lopen. Daarnaast is er nauwelijks ruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *