uebler f24

Uebler F24

Nederland is een echt fietsland, hier staan wij dan ook bekend om. Een fiets is in veel gevallen sneller dan een ritje met de auto. Door de grote hoeveelheid fietspaden en regels is fietsen ook nog eens superveilig. Daarnaast is fietsen ook nog eens gezond. Fietsen door de natuur of stad is enorm ontspannend en een leuk uitje. Maar veel plekken zijn te ver weg om naar toe te fietsen, zoals bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje. Deze plekken zijn wel goed met de auto te bereiken. Om toch fietsen mee te kunnen nemen is een fietsendrager de ideale oplossing.

uebler f24

Met een fietsendrager kan je fietsen vervoeren met de auto. Fietsendragers zoals de Uebler f24 bevestig je eenvoudig op de trekhaak van een auto. Zeker dit bijzonder lichte model van de Duitse fabrikant Uebler is zeer gemakkelijk te installeren. Dit model wordt zelfs compleet kant-en-klaar geleverd, zodat je meteen aan de slag kan gaan. Door de fietsendrager verticaal op de trekhaak te plaatsen en vervolgens te kantelen blijft deze stevig vastzitten. Doordat de drager op de trekhaak bevestigd is, hoef je je geen zorgen te maken over de hoogte of breedte van je auto in tunnels en met de ingebouwde achterlichten blijf je in het donker goed zichtbaar.

Het vastzetten van de fietsen is vervolgens een simpel klusje. De fietsen worden in de goten op de drager gezet. Met de frameklemmen en kunststof riemen worden de fietsen verankerd aan de Uebler f24, zodat deze tijdens het autorijden goed blijven staan. De fietsendrager heeft een hoog draagvermogen van wel 60 kilogram en kan 2 zware elektrische fietsen zonder problemen dragen.

Na het bevestigen van de fietsen aan de drager is de volgende stap naar de gewenste bestemming rijden. Zo simpel is het. Zodra je op de gewenste bestemming aangekomen bent, verwijder je de fietsen gemakkelijk van de drager en kan het fietstochtje beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *