Toch even langs de wasstraat?

Rijd je ook graag in een opgeruimde en schone auto? De meeste mensen wel! Bovendien is een schone auto ook goed als je netjes voor de dag moet komen. Daarom komen steeds meer mensen bij CarWash Alkmaar langs. Waar wij een volledig wasprogramma hebben die de lak van de auto beschermt en ervoor zorgt dat elk hoekje schoon is. Daarnaast bieden wij klanten een overdekt plein om de auto ook van de binnenkant goed schoon te maken. 

Bescherming voor de lak

Zeker tijdens de wintermaanden is bescherming belangrijk. Er wordt bijvoorbeeld weer op gestrooid op de Nederlandse wegen. Het zout kan de lak van een auto behoorlijk op de proef stellen. Door te wassen krijgt je lak een beschermlaag en wordt ook de onderkant goed gereinigd. Daarbij is het natuurlijk niet alleen nodig tijdens de wintermaanden. Ook regen of warmte kan reden zijn om te kiezen voor een compleet wasprogramma. Met bescherming voor de lak. Want UV is bijzonder krachtig en dat kan impact hebben.

Dit alles maakt het belangrijk dat je gedurende het jaar een auto goed schoon maakt en zorgt voor de nodige bescherming. Je verlengt de levensduur en zorgt dat de auto in goede conditie blijft.

Even langs bij CarWash360

Natuurlijk is wassen waarschijnlijk niet je dagelijkse hobby. Het moet daarom makkelijk en als het even kan snel gaan. Daar zijn wij bij carwash360.nl absoluut op ingespeeld. Zo is de wasstraat ingericht zodat je er makkelijk doorheen kunt en zorgt het wasprogramma er ook nog eens voor dat je aan het einde van de dit direct klaar bent om door te rijden. 

Wil je ook de binnenkant van de auto stofzuigen en schoonmaken? Dan laten wij je niet in de kou staan. Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat er voldoende ruimte is om ook de binnenkant schoon te maken, waarbij elke plek overdekt is.

Zien wij je binnenkort

Zien wij je binnenkort bij carwash360.nl langskomen? Je kunt bij ons terecht voor een goede service en zorg voor een schone auto! Daar ben je van verzekerd. Bovendien maken wij voortdurend gebruik van de nieuwste producten en duurzame technieken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.