met de motor op vakantie

Op vakantie? Overweeg deze vervoersmiddelen eens!

Vakantie. Het moment waarop je even helemaal tot ontspanning kunt komen. Even geen werk, huishouden of andere dingen die we ook wel tot de ‘dagelijkse sleur’ rekenen. Veel mensen kiezen ervoor om naar het buitenland op vakantie te gaan. Veelal omdat de kans groot is dat je in het buitenland een zonnige tijd tegemoet gaat. Om je bestemming te bereiken is het een logische keuze om het vliegtuig te pakken. Makkelijk en snel, maar niet erg avontuurlijk. In deze blog beschrijven we een aantal alternatieve methodes om op vakantie te gaan. 

Met de motor op vakantie

Ben je in het bezit van een motor? Dan is het echt een aanrader om voor een motorvakantie te gaan. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je over een (goede) motor beschikt. Ben je momenteel niet in het bezit van een motor? En kost de vakantie al genoeg geld? Kies voor een motoroccasion.  Een specialist die je hier goed bij kan helpen is Gebben Motoren. Ga je liever voor een gloednieuwe motor? Dan raden we je een Yamaha motor aan.  

Met de trein op vakantie

De trein is heerlijk! Je geniet van prachtig uitzicht en je kunt desgewenst socializen met andere mensen in de trein. Je kruist meerdere landen en kunt er voor kiezen om in deze landen steeds een mini vakantie te houden. 

Met de fiets op vakantie

Met de fiets op vakantie!? Jazeker, ook dat is een mogelijkheid! Het is ideaal voor mensen die een klein budget hebben – of die simpelweg niet teveel geld kwijt willen zijn aan een vakantie -. 

Heb jij nog suggesties voor een originele vakantie? Laat gerust een reactie achter bij deze blog! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *