step

Mijn favoriete vervoersmiddelen

Ik heb in mijn leven al heel wat vervoersmiddelen geprobeerd. Van fiets tot elektrische step. Het aanbod vervoersmiddelen is groot en lijkt zich alsmaar uit te breiden. In deze blog deel ik je graag een aantal vervoermiddelen die voor mij echt top zijn! Goed om te weten: ik woon in onze hoofdstad (Amsterdam). 

Biro

Wel eens gehoord van een Biro? Het is eigenlijk het best te omschrijven als een kleine stadsauto. Droog en warm tijdens regenachtige dagen, in de zomer rijden zonder deuren. Met mijn Biro kom ik overal in Amsterdam! Parkeren is eenvoudig en de Biro is 100% elektrisch. Ik sta dus nooit bij de pomp en ik vind het een fijn idee dat mijn Biro niet slecht is voor het milieu. Dat was met mijn dieselauto een heel ander verhaal. 

Elektrische step

Ook de elektrische step is één van mijn favorieten. Helaas mag je er officieel niet mee de openbare weg op. Ik doe dat persoonlijk wel, en ben nog nooit staande gehouden ermee. Natuurlijk is het wel oppassen geblazen. Bij een ongeluk ben je niet verzekerd. 

MotorOok een van mijn favorieten: de motor. Ik heb onlangs een motor aangeschaft mij Arie Molenaar Motors. Aangezien ik niet teveel geld wilde uitgeven, ben ik voor een tweedehands motor gegaan. Een set goedkope motorkleding en ik was klaar. De motor parkeer ik makkelijk in Amsterdam en ik kan ook gemakkelijk lange afstanden maken. Familie van mij woont bijvoorbeeld in Breda. Met de motor is dat een fluitje van een cent :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.