Marketing voor jouw transportbedrijf

Je wilt toch meer aandacht vergaren voor jouw transportbedrijf. Je bent trots op jullie familiebedrijf, je weet dat alle diensten kloppen maar toch blijven de (nieuwe) klanten weg. Hoe kan dat? Waarschijnlijk omdat je niet gevonden wordt. Ook uit eigen ervaring merk je dat jullie nauwelijks gevonden worden. Tijd voor verandering. Maar hoe?

Maak een eigen website

Wellicht denk je: Die heb ik allang! Gelukkig maar, je bent inderdaad niet het eerste transportbedrijf met een website. Toch zijn er nog genoeg transportbedrijven die dit niet op orde hebben. Laat ook eens goed naar de website kijken. Wat is het doel van de website? Wil je aanvragen of contactmomenten vergaren? Maak dat dan ook duidelijk. Plaats niet ellendig lange teksten op de website, anders haken bezoekers ├ęcht af. Een mooi voorbeeld is de website van TGN Fritom!

Online marketing diensten 

Heb je zelf geen verstand van termen als SEO, SEA en Social? Schakel dan een Internet Marketing Bureau in. Jij wil uiteindelijk ook gevonden worden op termen als: transport Duitsland & transport Griekenland. Toch? Zeer relevante termen waar jouw bedrijf een oplossing voor heeft. Hoe mooi zou het zijn als iemand die dit zoekt en bij jou terecht komt op de website.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een onderdeel van Google. Je kunt hier heel gemakkelijk jouw bedrijf aanmaken en vertellen wat je precies doet. Daarnaast kan je reviews verzamelen. Google Mijn Bedrijf is een ideale manier om de buitenwereld kennis te laten maken met jouw bedrijf en de daarbij horende diensten.

Hopelijk kan jij wat met deze tips! Binnenkort komen we met een nieuwe blog met nog meer leuke tips & trics.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.