Maak van jouw auto een hobby

Waar de een helemaal gek is van voetbal, de ander van festivals en feesten zien we de laatste tijd steeds meer liefhebber van auto’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of ieder merk of model heeft wel zijn eigen fans. In dit artikel vertellen wij jou waarom een auto jouw hobbyproject kan worden en wat de populaire auto’s zijn!

Honderden mogelijkheden

Heb jij een hobby auto? Dan zijn er honderden onderdelen waaraan jij kan sleutelen. Je wilt natuurlijk de show stelen. Dat doe je niet door de auto-accu (als je het toch nodig hebt, lees dan hier verder) te vervangen, maar wat is dan wel populair:

  • Velgen
  • Body
  • Chiptuning
  • Turbo
  • Uitlaat

Sportieve auto’s

Je kunt je eigen droomauto natuurlijk zelf vormgeven. Wil jij een stoere, sportieve auto? Dan kun je denken aan een Seat Leon of Ibiza, Volkswagen Golf of een Mazda MX5. Deze auto’s zijn van zichzelf al sportief, waardoor je maar een paar onderdelen hoeft aan te passen. Hierdoor creëer je al een compleet andere uitstraling, waardoor jij bij de volgende meeting opvalt. 

Oldtimer

Oldtimers lijken steeds meer aan populariteit te winnen. Als je op de Nederlandse snelweg kijkt, zie je zo af een toe een Volkswagen Kever of een Citroen 2CV voorbij komen. Maar ook de ‘Amerikaan’ is echt een hobby auto. Zie jij jezelf al iedere zaterdag lekker sleutelen aan jouw auto?

Supercar

Dit is natuurlijk voor iedereen weggelegd, maar er valt ook nog aan een supercar te sleutelen. We zien dit de laatste tijd steeds vaker online verschijnen. Zo heeft Enzo Knol zijn Lamborghini Urus een andere ‘wrap’ gegeven, heeft Royalistiq een Audi RSQ8 met ABT ‘kit gekocht en rijdt Joel Beukers in een gouden Mercedes g63 amg 6×6.

Hoe ziet jouw droomproject eruit? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.