Luxe trouwen in een BMW

Altijd al gedroomd van een luxe auto op jouw trouwdag? Kies dan voor het mooie automerk BMW. Een trouwauto huren wordt namelijk een stuk specialer wanneer je kiest voor een luxe bolide. Een BMW trouwauto huren is heel eenvoudig. Je kunt online een offerte aanvragen. Wees er snel bij, want je wilt je droomauto niet mislopen! In deze blog lichten wij 2 modellen toe: de M4 en de I8. Supersnel tegenover superluxe!

BMW M4

Een BMW M4 huren is een goede keuze. wanneer je voor pure luxe wilt gaan. Deze M4 beschikt over 19 inch sportvelgen, led-verlichting en een uitgebreid infotainmentsysteem. Natuurlijk is ook deze BMW snel en sportief, dat heeft deze auto te danken aan de 510 pk motor.

BMW I8

Ben jij op zoek naar een supersnelle BMW trouwauto? Dan is de BMW I8 een goede keuze. Met deze auto rijd je binnen 4,4 seconden 100 km/u. De opvallende vleugeldeuren zullen aandacht trekken van voorbijgangers wanneer jullie de auto in- of uitstappen. 

Zelf rijden!

Wanneer je een trouwauto huurt, wil je er natuurlijk ook zelf in rijden. Laat dat nu net mogelijk zijn bij deze BMW modellen! Je huurt deze trouwauto’s voor een dag én een nacht. Zo kunnen jullie optimaal genieten van deze sportieve auto. 

Wij zijn benieuwd welke trouwauto jouw voorkeur heeft! Ga jij voor een sportieve, snelle BMW M4 of I8 of heb jij een ander mooi merk op het oog? Laat het weten in de reacties en inspireer andere lezers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.