fiets

Kom je niet vooruit op de fiets? Probeer dit eens!

Ben je niet in het bezit van een auto en moet je alles op de fiets of lopend doen? Het kan heerlijk zijn om te fietsen, maar dat is wel erg afhankelijk van het weer. Weinig mensen zitten erop te wachten om te fietsen als het regent. Maar als het echt niet anders kan, dan zul je wel moeten. Gelukkig zijn er manieren om jouw fiets sneller te maken. Hoe? Dat delen we met je in deze blog! 

Is het mogelijk om van een gewone fiets een elektrische fiets te maken?

Jazeker! Een nieuwe elektrische fiets vraagt vaak om een behoorlijke investering. Maar misschien ben je al in het bezit van een fiets. Je hoeft dan geen nieuwe elektrische fiets te kopen. Het is namelijk mogelijk om een ‘gewone’ fiets om te bouwen tot een elektrische fiets. Schaf bijvoorbeeld een Bafang middenmotor aan. Al wel in het bezit van een elektrische fiets, maar gaat het je niet hard genoeg? Een elektrische fiets opvoeren is ook mogelijk! Fiets ombouwen naar elektrisch, het is goed te doen! 

Alternatieven voor de fiets

Is fietsen simpelweg niet echt jouw ding? Er zijn voldoende alternatieven waarmee je ook goed vooruit komt. Zonder hier een grote investering voor te doen. We bespreken een aantal alternatieven. 

De deelscooter

Tegenwoordig is in bijna elke stad in Nederland wel een deelscooter te vinden. Het is erg makkelijk om gebruik te maken van een deelscooter en het is relatief goedkoop. Vaak kun je met een app op je mobiele telefoon de deelscooter openen. 


Elektrische step

Step je liever? Kies dan voor een elektrische step! Met een elektrische step kun je serieus kilometers maken. En het is ook nog eens erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.