hijskraan spuiten

KOBELCO SL6000J: door weer en wind

Bij Gouweleeuw zijn we gespecialiseerd in het spuiten van zwaar materiaal. Zo is kranen spuiten onder andere onze expertise. Zelfs als deze kranen moeten werken onder extreme klimatologische omstandigheden. In opdracht van Kobelco Construction Machinery Europe B.V. hebben wij de Kobelco SL6000J gespoten. Hoe zo’n proces verloopt en wat zo bijzonder aan dit project is, leggen wij je graag uit!

Perfecte werkomgeving

Kranen spuiten is een vak apart en daar houden wij als experts rekening mee. Wij hebben een hal waarin wij de kranen kunnen demonteren en uitschuiven. Zodra de onderdelen gespoten zijn, zetten we de kraan weer in elkaar. Zo hebben we ook de Kobelco SL6000J gespoten. We hebben de basismachine en uitrusting van elkaar gescheiden en hierna de onderdelen los van elkaar gespoten. Omdat we bij Gouweleeuw een speciale mast-hal van 35 meter hebben, hebben we alle ruimte om de mastdelen mee te spuiten.

Door weer en wind

De Kobelco SL6000J zal opereren onder extreme klimatologische omstandigheden aan zee in Rusland. Om ervoor te zorgen dat de kraan goed beschermd is tegen deze omstandigheden, hebben we een epoxylak toegevoegd. Epoxylak is voor deze machine een ideale afwerking, omdat epoxy weerstand biedt tegen onder andere water. Daarnaast is epoxylak ontzettend sterk, duurzaam en de lak gaat lang mee.

Proces

We willen je graag laten zien met welke expertise we aan onze projecten werken. Op onze website, Facebook en LinkedIn delen we regelmatig filmpjes en foto’s over afgeronde projecten. Ook dit proces is gefilmd en staat op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Gouweleeuw/videos/745403753072958/).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.