motorrijders

Kleding voor op de motor

Kleding om op de motor te dragen moet aan een aantal eisen voldoen, het moet niet alleen comfortabel zitten maar je ook beschermen wanneer je onverhoopt een val met de motor maakt. Revit motorkleding staat er bekend, dat het en beschermd en comfortabel zit. Voor zowel de sportieve rijder, als de rijder die voor de hobby af en toe een rit maakt. Naast de complete motorpakken die je in het assortiment ziet, zijn er bij voordeelhelmen.nl ook losse broeken of speciale jeans voor op de motor.

Veelzijdig

Geen enkel kledingstuk van Revit motorkleding is hetzelfde, niet voor niets staat het merk bekend om zijn veelzijdigheid. Wat je ook zoekt je vind het binnen het ruime assortiment, ook laarzen of schoenen voor op de motor zijn bij voordeelhelmen.nl verkrijgbaar. Voor de winter is er ook onderkleding, heerlijk om het toch hartje winter lekker warm te hebben voor de echte motorliefhebbers die zomer en winter rijden. Vergeet natuurlijk ook de handschoenen niet om je handen te beschermen, en comfortabel motor te rijden.

revit motorkleding

Moderne broeken voor op de motor

Dat er alleen leren motorbroeken op de markt zijn zoals voorheen is niet meer, tegenwoordig is de Revit motorkleding zo modern dat sommige broeken niet te onderscheiden zijn van een normale spijkerbroek bijvoorbeeld. Het voordeel is alleen dat de broek wel de eigenschappen heeft van een motorbroek, dit betekent dus veel betere bescherming. Voor zowel de winter als de zomer zijn er geschikte broeken, in de zomer is het wel fijn als er een beetje frisse lucht door de broek heen komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.