audi

Jouw auto verfraaien doe je zo!

Bijna iedereen heeft wel een droomauto in zijn of haar hoofd. Misschien is dat een Audi, BMW of juist een Mercedes. Of ga je voor een Tesla, Seat, Toyota of Hyundai? Voor welke auto je ook gaat, het is natuurlijk leuk om je auto te verfraaien. Dit noemen we ook wel ‘tunen’. In deze blog laten we je weten op welke manieren je jouw auto kunt tunen. 

Velgen

Een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van je auto is de velg. Een velg kan je auto maken of breken. Op het gebied van velgen is er veel mogelijk. Voor welke velg ga jij? Hieronder delen wij enkele bekende velgmerken met je: 

Ben je op zoek naar nieuwe velgen voor jouw auto? We raden je aan om langs SLM velgen in Kampen te rijden. Hier is een ontzettend groot aanbod velgen te vinden. Je kunt hier meerdere velgen ‘passen’. Zoek je liever online je nieuwe velgen uit? Ga dan naar www.slmvelgen.nl. Hier kun je gebruik maken van de kentekencheck. Middels de kentekencheck vind je precies de juiste velgen die op jouw auto passen. 

Bodykit

Een bodykit is een set gemodificeerde carrosseriedelen of extra componenten die op een auto worden geïnstalleerd. Met een bodykit kun je het uiterlijk van jouw auto volledig aanpassen. 

Inspiratie nodig? 

Op zoek naar inspiratie op het gebied van tuning. We raden je aan de filmreeks ‘The Fast and the Furious’ te bekijken. Hier zie je talloze getunede auto’s. Genoeg inspiratie! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.