Geen verkoop nieuwe brandstof auto`s vanaf 2030

Nederland wil vanaf 2030 geen nieuwe benzine- en dieselauto`s meer gaan verkopen. Samen met acht andere EU-landen wil Nederland de Europese Commissie het laten verdwijnen van deze auto`s laten versnellen. Op dit moment is er al een enorme toename van de verkoop van elektrische auto`s. Elektrische auto kopen is dan misschien ook een juiste keuze voor u.

Voordelen elektrische auto`s

Als je een ieder op straat vraagt wat de voordelen zijn van elektrische auto, dan noemt iedereen waarschijnlijk hetzelfde rijtje op:

  • Elektrische auto’s zijn heel erg stil.
  • Het is beter voor het milieu. 
  • Minder onderhoudskosten omdat er een ander type motor in de auto zit.
  • Rijden op elektriciteit is goedkoper.
  • Het is fiscaal aantrekkelijk. 
  • En sommige mensen zullen zeggen, elektrische auto’s kun je leasen.

Maar wanneer u zonnepanelen heeft, heeft u het grootste voordeel wat u bij een elektrische auto kunt hebben. Zeer waarschijnlijk heeft u een overschot aan opgewekte energie welke u nu teruglevert aan het net. Op dit moment worden er van allerlei regels bedacht m.b.t. het terugleveren van energie, waardoor dit binnenkort niet meer zo aantrekkelijk zal zijn.  Elektrische auto kopen heeft dus meerdere voordelen

Waar kun je alle elektrische auto`s bij elkaar vinden?

Bij Bynco kun je heel gemakkelijk een elektrische auto kopen. Zij hebben een ruim aanbod van bijna alle merken en modellen. Alle auto`s die bij Bynco te koop staan, zijn allemaal grondig geïnspecteerd. Elke dag staan er mensen voor u klaar om alle denkbare vragen over de beschikbare auto`s te stellen. Bij Bynco kunt u 14 dagen proefrijden met de door u aangeschafte auto, met ook nog eens 180 dagen garantie. Tevens hanteren zij de niet goed, geld terug garantie. Hierdoor heeft u 100% zekerheid bij het kopen van een elektrische auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.