motor

Feiten over de motor, deze kende je vast nog niet

Ben je fan van de motor? Misschien heb je zelf al wel een motor of ben je op zoek naar een motor. Ben je op zoek naar een betaalbare motor? Online is het aanbod groot. We raden je aan meerdere motoroccasions te bekijken. Heb je de motor van jouw dromen gevonden en ben je op zoek naar bijpassende motorkleding? Bij Gebben Motoren. Hier vind je onder andere IXS motorkleding

Grappige feiten over motoren. 

Op één parkeerplek passen 5 tot 6 motoren

Woon je in de stad? Dan herken je vast hoe lastig het vaak is om een geschikte parkeerplek te vinden. In steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam is het helemaal een drama. Je bent zo een half uur bezig om een parkeerplek te vinden. Als meer mensen de motor in plaats van de auto zou pakken, zou dit probleem opgelost zijn. Op één parkeerplaats kunnen namelijk wel 5 tot 6 motoren geplaatst worden. Dat scheelt een hoop ruimte. Dag parkeerproblemen! 

De langste motorfiets ter wereld is ruim 35 (!) meter lang 

Een motor koop je onder andere omdat je hiermee makkelijk door het verkeer kunt navigeren. Met de langste motor ter wereld is dit een stuk lastiger. De langste motor ter wereld is namelijk ruim 35 meter lang. Hiermee is het een stuk lastiger om over een rotonde te rijden. 

De allereerste Harley had een benzinetank van…

Wist je dat de allereerst Harley Davidsons een benzinetank gemaakt van tomaten blik had? 


Weet jij nog grappige feitjes over motoren? Laat vooral een reactie achter op deze blog. Wellicht nemen we jouw suggestie mee en breiden wij onze blog uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.