Spyder Wheelz

Ervaar de vrijheid van elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, niet alleen auto’s maar ook scooters op benzine worden vervangen voor een elektrische chopper. Waar voorheen de choppers op elektriciteit niet echt een moderne uitstraling hadden, is er op dat vlak ook een hoop veranderd. Naast dat ze beter voor het milieu zijn, zien ze er ook nog eens flitsend en stoer uit. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, kies een stoere kleur voor je chopper en ervaar de voordelen van elektrisch rijden. 

Geruisloos rijden

Wil je een leuke rit maken en op een milieuvriendelijke manier deelnemen aan het verkeer, dan is een elektrische chopper een uitstekend idee. Naast dat je er veel vrijer mee kunt rijden, is een elektrisch model ook nog eens veel voordeliger dan een scooter op benzine. En stel je eens voor dat je heerlijk zonder dat je een helm op hoeft overal naartoe kunt rijden, dit moet een gevoel van vrijheid en geluk geven. Lekker met familie of vrienden in het weekend een prachtige tocht maken, beter kan het niet worden toch?

Spyder Wheelz

Nooit de weg kwijt

Natuurlijk wil je met een elektrische chopper ook mooie ritten maken, omdat je de smartphone aan het stuur kunt bevestigen ben je nooit meer weg kwijt. Zoek eenvoudig op waar je naartoe wilt en de routeplanner wijst je de weg, het display geeft precies aan hoeveel kilometer je nog kunt rijden met de accu. Maar ook andere zaken als de verlichting worden aangegeven. Het is zelfs mogelijk om onderweg je telefoon op te laden tijdens het rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.