Een mobiliteitskaart voor de ultieme vrijheid van reizen

Iedereen die al een tijdje werkt herkent het wel. In de ochtend moet je vroeg van huis om de file voor te zijn en in de avond kom je pas laat thuis. Dit is erg vervelend, maar er is een oplossing. De oplossing om files te voorkomen is door gebruik te maken van een mobiliteitskaart. In dit artikel leg ik uit waarom een mobiliteitskaart zorgt voor de ultieme vrijheid van reizen. 

Wat is een mobiliteitskaart?

Een mobiliteitskaart is een kaart waarmee werknemers flexibel kunnen reizen. Ze kunnen gebruik maken van de trein, maar ook van een deelauto. Het is zelfs mogelijk om hiermee parkeerkosten te registreren. Het wordt ook wel gezien als een upgrade van de welbekende OV-chipkaart. 

De voordelen van een mobiliteitskaart

Het grote voordeel van een mobiliteitskaart is dat het mogelijk is om bijna alle vervoersmiddelen te gebruiken om op kantoor te komen. Van een taxi tot aan de trein. Dit biedt enorm veel flexibiliteit voor de werknemers. Het kan iedereen overkomen dat de trein een keer niet rijdt of dat je net te laat op station aankomt en de trein mist. In dat geval is het mogelijk om een ander alternatief uit te kiezen. Zodat je alsnog op tijd op werk aankomt. 

Een ander voordeel van een mobiliteitskaart is dat de werknemers geen omkijken meer hebben naar het verhogen van hun saldo en geld declareren. Alle reizen die de werknemers maken worden op de mobiliteitskaart geregistreerd en aan de eind van de maand ontvang je als werkgever netjes een factuur met alle gemaakte reizen. 

Wil je graag een mobiliteitskaart aanschaffen voor jouw werknemers? Twijfel dan niet en neem een kijkje op https://reisbalans.nl/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.