fietsen

Dit zijn mijn favoriete vervoersmiddelen

Ik reis heel wat af in mijn leven. Voornamelijk gewoon binnen Nederland overigens. Als student heb ik heel wat in de trein en metro gezeten. Later (toen ik een baan had) heb ik een auto aangeschaft. Inmiddels heb ik deze auto ingeruild, aangezien ik op korte afstand van mijn werk woon. Ik vond mijn auto te duur en het is bij iedereen wel bekend dat een auto niet al te best is voor het milieu. In deze blog deel ik graag een aantal favoriete vervoersmiddelen met je. Wellicht haal je er inspiratie uit. 

Mijn fiets! 

Mijn fiets staat op nummer één. Ik moet wel eerlijk bekennen, ik heb deze onlangs om laten bouwen tot een elektrische fiets. Mijn werk is op 25 kilometer afstand van mijn huis. Na een tijdje werd ik het zat om continu zelf te trappen en ontdekte ik dat het mogelijk was om je gewone fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. Wist je dat een elektrische fiets opvoeren ook mogelijk is? Ideaal voor als je harder dan 25 kilometer per uur wil gaan ;-). 

Mijn (elektrische) step 

Ook ben ik in het bezit van een step. Ik woon in Rotterdam, best een drukke stad. Ik heb niet altijd zin om te wandelen (het kost simpelweg teveel tijd). De step is dan een prima alternatief. Ik heb op dit moment een ‘gewone’ step. Ik overweeg wel om een elektrische step te kopen, maar op dit moment zijn elektrische steps in Nederland nog niet toegestaan op de openbare weg. 

Wat zijn jouw favoriete vervoersmiddelen? Ik ben erg benieuwd! Laat gerust een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *