Dit vind ik de mooiste auto’s op dit moment

Auto’s zijn altijd een hot topic. Iedereen heeft wel een favoriet automerk of een model waar ze helemaal gek van zijn. Ik rij vaak op de snelweg en kom dan de mooiste modellen tegen tijdens hun autotransport. Tegenwoordig vind je op internet de allermooiste auto’s. Influencers op Instagram pronken er te pas en onpas mee. Wat ik de mooiste auto’s vindt? Lees het hieronder.

Het Duitse automerk Audi

Audi is de afgelopen jaar erg zichtbaar op de markt. Nieuwe modellen zorgen ervoor dat op de snelweg steeds vaker dit merk te zien is. Wat ik de mooiste modellen vindt? De Audi Q8! Je hebt deze auto in vele uitvoeringen, maar Google zelf maar eens op de Audi RSQ8 ABT. Valt jouw mond ook open van verbazing? En nee, niet alleen van de prijs.

De Italianen

Geen artikel over favoriete auto’s kan zonder de Italianen. Stiekem dromen we er allemaal van om in een Ferrari of een Lamborghini te rijden. Ook influencers hebben dit opgemerkt en zo is de Lamborghini de afgelopen jaar meermaals te bewonderen geweest op de Nederlandse snelweg. Onder andere Joel Beukers, Don de Jong en Chahid (Dutch Performante) hebben de Lamborghini weer helemaal op de kaart gezet. 

Skoda en Seat

Skoda heeft de reputatie enorm verbeterd met de ontwikkeling van de Octavia en Superb. Het interieur heeft een enorme upgrade gehad, maar ook de strakke lijnen van deze modellen speelt een rol bij de populariteit. Ditzelfde geldt voor de Seat Leon, een betaalbare en populaire auto dit jaar.


Wil jij één van deze auto’s laten invoeren? Neem dan eens contact op met Transporting wheels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *