motor

De motor staat voor mij gelijk aan vrijheid!

Wat staat voor jou gelijk aan het ultieme gevoel van vrijheid? Voor mij is dit de motor! Hoe en waarom vertel ik je in deze blog. Ik ben ook benieuwd wat vrijheid voor jou is. Laat dan ook gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

Motorrijden is vrijheid 

Motorrijden is vrijheid voor mij. Ik heb een auto, maar dit is puur noodzakelijk kwaad (om woon-werk verkeer te overbruggen). Op de motor voel ik mij echt vrij. Ik heb een motor bij BMW motorzaak Molenaar Motors gekocht. Dat is nu zo’n 5 jaar geleden. Mijn motor rijdt als een zonnetje en eens in de zoveel tijd keer ik terug naar Molenaar voor nieuwe BMW motoronderdelen

Waarom geeft de motor mij een gevoel van vrijheid? 

Mijn motor is wendbaar. Files kan ik makkelijk doorkruisen en tijdens de rit op de motor voel ik de wind door mijn haren gaan. In de auto heb ik dit gevoel helemaal niet. Ik vind het leuk om te touren op mijn motor en om nieuwe plekken te ontdekken. Dit jaar ben ik met een aantal vrienden ook naar het buitenland gegaan (op de motor). We zijn de Alpen ingegaan. Echt een groot plezier! 

Andere vorm van vrijheid: werken waar ik wil 

Ik ben ZZP’er en heb eigenlijk enkel een laptop en een goede internetverbinding nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Op de motor bezoek ik veel nieuwe plekken en mijn werk gaat gewoon met mij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.