De keuze van Mini velgen

Mini velgen zijn niets anders dan de velgen die zich onder een Mini Cooper bevinden. Verder moet je daar niets achter zoeken. De originele Mini velgen zijn van hoogstaande kwaliteit. Drie pijlers waar het automerk mee uitpakt zijn betrouwbaarheid, stijlvol en comfortabel. Rijden met Mini velgen is daarom ook meer dan een aangename ervaring. Een kleine kanttekening. De naam van het automerk staat in de velg gegraveerd. Zo kan je op een makkelijke manier ontdekken of de velg origineel is of dat je een replica hebt gekocht. Er staan zowel zomer- als winterbanden ter beschikking. De bandgrootte hangt af van het type Mini af. Je hebt de keuze tussen velgen van 15 en 19 inch.

Waarom kiezen voor originele Mini velgen

 Het is superbelangrijk dat je kiest voor de authentieke Mini velgen en niet voor de replica’s die je met grote hoeveelheden op de markt vindt. Een Mini rijervaring is pas waarheidsgetrouw wanneer je hebt gekozen voor de originele velgen. Daarnaast mag je niet over het hoofd zien dat een replica minder betrouwbaar en robuust is. Dit uit zich doordat de band en de velg veel schade met zich kan meebrengen. Een andere aspect waar rekening mee moet worden gehouden is dat originele velgbanden beter passen op de auto. Wat de veiligheid tijdens het rijden ook ten goede komt.

Het prijskaartje van Mini velgen

Hoeveel dat je kwijt bent voor Mini velgen hangt een beetje af van het type Mini waar je mee rondrijdt. Tweedehands Mini velgen heb je al vanaf de prijs van 270 euro. Voor de originele Mini Countryside betaal je al gauw 1395 euro voor een set. De prijzen lopen nogal uiteen en hangen dus van verschillende factoren af. Denk maar of je op zoek bent naar tweedehands of nieuwe velgen. Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om de huidige Mini velgen in te ruilen voor de nieuwste modeltypes van velgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.