fiat500 verkopen

Auto online verkopen? Is dat betrouwbaar?

Online worden er veel auto’s te koop aangeboden. Misschien heb jij momenteel een auto die eigenlijk overbodig is en heb je er over nagedacht om je auto online te koop aan te bieden. Aangezien het vaak om een hoop geld gaat, kunnen we ons voorstellen dat je twijfelt aan de betrouwbaarheid. In deze blog behandelen we 2 manieren om je auto online te verkopen. Zo krijg jij een goed idee van de mogelijkheden. 

  1. Je auto verkopen via een opkoper

De meest makkelijke manier om je auto snel en veilig te verkopen? Dan kun je het best een opkoper van auto’s inschakelen. Opkopers van auto’s kopen op grote schaal auto’s op van particulieren. Doordat ze veel ervaring hebben, bieden ze op basis van een foto en wat aanvullende informatie op jouw auto. Ze nemen niet de tijd om daadwerkelijk een proefrit in jouw auto te maken. Na het uploaden van een aantal foto’s van jouw auto, ontvang je binnen 24 uur een gegarandeerd bod. Ben je blij met dit bod? Dan kun je deze vervolgens accepteren. Je hoeft de auto niet zelf ergens af te leveren. De auto opkoper komt jouw auto namelijk zelf ophalen. Auto verkoop is zo wel erg makkelijk! 

  1. Via een marktplaats 

Zelf je auto verkopen? Dat kan door je auto op een marktplaats voor auto’s te plaatsen. Hierbij is het belangrijk dat je bereid bent om de volledige verkoop van a tot z te doen. Van het plaatsen van een advertentie tot het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken voor een proefrit. Is er een afspraak voor een proefrit gemaakt? We raden je aan om de proefrit zelf te begeleiden. Zo weet je zeker dat er geen gekke dingen met jouw auto gebeuren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *