Aan welk vervoersmiddel geef jij de voorkeur

Aan welk vervoersmiddel geef jij de voorkeur?

Het is lekker weer en je hebt vanmiddag een verjaardag van een familielid op een half uurtje rijden. Met welk vervoersmiddel cross jij naar die verjaardag? Ga je lekker op de motor? Want een tweedehands motor kopen heb je net gedaan. Dus het wordt tijd om de motor even lekker uit te testen. Lekker toeren door het Nederlandse landschap. Misschien onderweg nog even stoppen voor een hapje en een drankje. Lekker er een dagje uit van maken. Maar je moet binnenkort nog wel nieuwe IXS motorkleding kopen om goed voor de dag te komen.

Toch maar met de auto

Of ben jij degene die alle risico’s meeweegt en dan toch met de auto gaat? Want stel je voor dat het toch gaat regenen? Dan word je helemaal zeiknat op de motor. Dat gaat jou niet overkomen. Eerlijk gezegd ben je ook echt een mooi weer rijder. Dus als er maar een beetje kans op regen is, dan pak je meteen de auto en niet de motor. Maar je bent ook wel van het gemak. Gewoon de auto pakken en die kant op rijden. Voor hetzelfde geldt gebeurt er iets, waardoor je hals over kop weg moet. Je weet het maar nooit dus lekker met de auto. 

Sportief op de fiets

Of ben jij sportief aangelegd en pak je elk moment aan om te sporten? Even na het eten lekker een blokje om met de gewone fiets of lekker toeren op de wielrenfiets met je fietsmaatjes. Dan is het niet zo moeilijk aan welk vervoersmiddel jij de voorkeur geeft voor de verjaardag. Jij stapt lekker op de (wielren)fiets, dan heb je je beweging voor die dag ook weer gehad. Goed bezig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *